3 Tenori de Crăciun

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2023, 19:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 15 Decembrie 2023, 19:00 Vineri
  • 14 Decembrie 2023, 19:00 Joi

Descriere

Dragii noștri, vă anuntăm cu bucurie că am pus în vânzare spectacolul 3 Tenori ieșeni de Crăciun din 14 decembrie, ora 19.00. Spectacolul va avea loc la Sala Unirii – Cinema Victoria!
Biletele le puteți achiziționa online https://www.ateneuiasi.ro/class/3-tenori-de-craciun/ sau de la Casieria Ateneului Național din Iași.
Grăbiți-vă să achiziționați bilete #earlybird!

 

 

Dragii noștri, vă anunțăm cu bucurie că am pus în vânzare cel de-al doilea concert 3 Tenori Ieșeni de Crăciun din 15 decembrie, ora 19.00. Concertul va avea loc la Sala Unirii – Cinema Victoria!
Surprizele de Sărbători nu se lasă așteptate! Sala Unirii a devenit neîncăpătoare pentru un singur concert 3 Tenori de Crăciun, tocmai de aceea anunțăm cu multă bucurie că am pus în vânzare cel de-al doilea eveniment pe 15 decembrie de la ora 19.00!
Cele mai frumoase cadouri sunt cele muzicale, așa că vă așteptăm cu emoții alături de toți cei dragi la un concert special, susținut de Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă alături de invitați surpriză!
Biletele le puteți achiziționa online sau de la Casieria Ateneului Național din Iași!

Bilete

 

 

Dragii noștri, vă anunțăm cu bucurie că am pus în vânzare cel de-al treilea concert 3 Tenori Ieșeni de Crăciun din 16 decembrie, ora 19.00. Concertul va avea loc la Sala Unirii – Cinema Victoria!
Surprizele de Sărbători nu se lasă așteptate! Sala Unirii a devenit neîncăpătoare pentru două concerte 3 Tenori de Crăciun, tocmai de aceea anunțăm cu multă bucurie că am pus în vânzare cel de-al treilea eveniment pe 16 decembrie de la ora 19.00!
Cele mai frumoase cadouri sunt cele muzicale, așa că vă așteptăm cu emoții alături de toți cei dragi la un concert special, susținut de Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă alături de invitați surpriză!
Bilete aici - https://www.ateneuiasi.ro/class/3-tenori-de-craciun-3/sau la casieria Ateneului!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?