Alexandra Uşurelu "Lumea, cum ai vrea să fie"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 14 Februarie 2018, 20:00 Miercuri

Descriere

În perioada 29 ianuarie – 11 aprilie 2018, Alexandra Uşurelu susţine mai multe concerte în România, în cadrul turneului său naţional „Lumea, cum ai vrea să fie”, care vor avea loc în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Piatra Neamţ. Spectacolele încep după ora 20:00.

Anul 2018 începe în forţă pentru Alexandru Uşurelu, care vine în întâmpinarea publicului său cu un nou proiect: „Lumea, cum ai vrea să fie”, ce va fi prezentat pe unele dintre cele mai mari scene de teatru din ţară. Pentru al treilea an consecutiv, Alexandra Uşurelu revine pe scena TNB pentru un concert de excepţie, pe care îl va susţine ulterior la Iaşi şi la Timişoara.

Cunoscută pentru stilul muzical curat şi pur şi pentru spectacolele live de poveste, Alexandra Uşurelu a câştigat de-a lungul timpului aprecierea multor români care au vibrat pe aceleaşi note muzicale şi pe aceleaşi emoţii precum artista. Cântăreaţa a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia galei „Femeia Contează”. De atunci, Alexandra a revenit mereu pe scenele teatrelor din România cu noi proiecte pe tematici care mai de care mai speciale.

Albumul său de debut, „La capătul lumii” (2014) s-a vândul în peste 10.000 de exemplare şi a primit trei nominalizări la cea de-a treisprezecea ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Concertele sold out susţinute de Alexandra Uşurelu la Teatrul Naţional din Bucureşti şi turneele din toată ţară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susţinut două concerte proprii în aceeaşi zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?