Classix in Focus: Nordic Tourism

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Februarie 2020, 11:00 Marți

Descriere

Seria de discuții Classix in Focus pune în perspectivă o serie de aspecte strâns legate *sau nu* de muzica clasică în contextul contemporan și în raport cu o suită de paradigme aflate în continuă evoluție.

Se inițiază conversația cu publicul și invitații asupra cooperării și a relațiilor bilaterale dintre România și Norvegia din perspectiva turismului, a culturii și a managementului acestor două componente ale brand-ului de țară.

Invitați panel: NOROCC - Camera de Comerț Norvegiano-Română, Ambasada Regatului Norvegiei în România, VisitRomania.No, Iasi.Travel, Camera de Comerț și Industrie Iași, Academia Norvegiană de Muzică, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași

Discuția este moderată de Dan Zaharia, fondator Fab Lab Iași.

Din partea entităților invitate vor fi prezenți: Ionuț Eriksen (Președinte NOROCC), Andreea Mitan (Director Executiv NOROCC), Eilif Gundersen și Ana-Maria Bălan (Amabasada Regatului Norvegiei în România), Cristian Turc (VisitRomania.no), Mihai Bulai (Iași.Travel), Sorin Gheorghiu (Camera de Comerț și Industrie Iași), Lect. dr. Crina Leon (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași), Andreas Sønning (Academia Norvegiană de Muzică), Dragoș Andrei Cantea (Classix Festival), Mihai Chirica (Primăria Municipiului Iași).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?