Clubul Lunaticilor - Seri cu Lună (Вечори з повним місяцем)

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2022, 19:00 Vineri

Descriere

Următoarea întâlnire a Clubului Lunaticilor va avea loc în după-amiaza zilei de 15 aprilie 2022, ora 19, pentru a urmări Luna și alte atracții de pe cerul de noapte, vizibile din oraș.
Clubul Lunaticilor este un Club de Științe ce are ca principal obiectiv prezentarea în cadrul unor întâlniri informale a stadiului actual al cunoașterii din diverse domenii ale științei de către specialiștii pentru dezvoltarea unei atitudini pozitivă față de valorile și realizările științei și tehnicii contemporane. Exemple de activități sunt popularizarea științei prin intermediul știrilor, articolelor sau recenziilor de cărți de știință într-un limbaj cât mai accesibil publicului larg, prezentarea unor modele umane și profesionale pentru tineri, activități de observare a cerului cu telescopul.
La propunerea membrilor clubului și deoarece pe perioada orei de vară (aprilie-septembrie) apusul Soarelui, ce coincide cu răsăritul Lunii în zilele cu Lună Plină are loc la ore înaintate, după ora 20, pentru această perioadă întâlnirile clubului vor avea loc cu 2-3 zile înainte de serile cu Lună Plină (ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate).
Participarea este gratuită și deschisă tuturor pasionaților de știință.
Aveți grijă de voi și de cei din jur!
Зірки сіяють для кожного з вас!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?