Concert Jurjak - Lansare album "Hoții de vise"

Imagini

Informații

Data: 24 Noiembrie 2022, 19:30 Joi

Descriere

Joi seara, pe 24 noiembrie, Jurjak cântă la Iași la Legend Pub în turneul de promovare al celui de-al treilea album de studio – Hoții de vise.
Albumul reunește 12 piese cu influențe de blues si rock, compuse în perioada tumultuoasă din ultimii doi ani și jumătate. Toate piesele pleacă de la gândurile și trăirile din această perioadă ale artistului Jurjak, care s-a lăsat inspirat de tot ce l-a înconjurat și i s-a întâmplat – inclusiv experiențe amoroase. A fost o perioadă foarte creativă în care a fost compus destul material chiar și pentru următorul album, cel de-al patrulea.

Jurjak – Nu a mai rămas nimic (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=tq3TvipHKDw

Muzical, „Hoții de vise” onorează tradiția colaborării cu prietenii de la Bucharest Jazz Orchestra, piesa aleasă pentru featuring fiind de această dată „Orașul nostru”. Altfel, pendulând între neașteptate influențe hip-hop (piesa „Fiecare”, cu un videoclip filmat în clubul Guest House) și bine-cunoscutele vibe-uri blues, „Hoții de vise” este un material divers și inconfundabil Jurjak.

Jurjak feat. Bucharest Jazz Orchestra – Orașul nostru (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=qPSDgaPpIC4

Pe lângă cele lansate până în prezent ca videoclipuri și single-uri – „Nu a mai rămas nimic”, „Calul de luptă”, „Fiecare” etc., albumul va conține desigur și câteva piese inedite. Printre acestea „Poate că” – o piesă care încapsulează energia tumultuoasă adusă de ridicarea restricțiilor din timpul pandemiei.

Despre Jurjak

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum două albume de studio: Lemon Blues (2016) și Blues Berry (2018), pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila". Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

http://fb.com/mrjurjak

https://www.instagram.com/mr.jurjak/

 

Bilete

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?