Concertino 20 – Acordion Band din Chișinău

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2023, 18:00 Sâmbătă
Artiști:Cristina Scarlat

Descriere

Sâmbătă, pe 25 noiembrie, pregătim o seară în care să uiți de griji, preocupări și să devii una cu muzica. Începând cu 19.00, Concertino Acordeon Band vor umple fiecare colțișor din încăperea Sala Unirii de la Cinema Victoria cu muzică de acordeon, celebrând alături de iubitorii de muzică, tradiție și valori, aniversarea celor 20 de ani de activitate artistică.
Ansamblul de acordeoniști condus de Eugen Negruţa, este recunoscut și apreciat de publicul din țară și de peste hotarele ei. Laureații numeroaselor concursuri internaționale, deținătorii mai multor distincții de aur și al titlului de “Campioni mondiali ai acordeonului”, Concertino Acordeon Band au ajuns la maturitatea artistică de 20 de ani, și în cinstea acestei ocazii vă dau întâlnire Iași unde vă invită la un concert cu un repertoriu din mai multe genuri si stiluri muzicale în orchestrații originale și componența instrumentală a ansamblului.

Spectacolul muzicienilor va fi completat de vocea inconfundabilă a interpretei Cristina Scarlat și Adriana Babin care, cu ajutorul naiului, vă va purta pe valul unui mix muzical inedit.

 

ARTIȘTI

Cristina Scarlat

Adriana Babin

Eugen Negruța

 

BILETE

Biletele pentru acest eveniment sunt în număr limitat și sunt disponibile online și în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?