Festivalul De Muzică "Supervedete De Dragobete"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2018 Sâmbătă

Descriere

Festivalul are ca scop descoperirea, susținerea și promovarea talentelor din muzică.

Juriul festivalului va fi alcătuit din personalități cunoscute ce își desfășoară activitatea în domeniul muzical.
Astfel, juriul va puncta: prestația scenică, costumele, dicția, tehnica vocală și instrumentală, tehnica interpretativă, mișcarea scenică, tehnica mișcării, regia, originalitatea. 
REGULAMENTUL JURIZĂRII: Jurizarea se va face la vedere, cu ajutorul unor planchete ce se vor arăta publicului. Notarea se face de la 6 la 10 cu subdiviziuni 25, 50 și 75. Profesorul îndrumător care are copii în concurs nu va nota acei concurenți iar în cazul în care concurenții au alți profesori coordonatori ce nu sunt în juriu, acestora li se va scădea, din oficiu, nota cea mai mică. 

Președintele juriului va fi anunțat cu trei zile înainte de festival iar membrii acestuia vor fi prezentați cu 48 ore înaintea festivalului.
Concursul se desfășoară pe categorii de vârstă începând cu vârsta de 5 ani până la 18+ ani. 
Pot participa concurenți care abordează orice gen muzical, la mai mai multe secțiuni: 

 • a. muzică populară- doină, baladă, colind, horă, sârbă, bătută, etc.
 • b.muzică etno
 • c.muzică tradițională
 • d.muzică ușoară românească
 • e.muzică internațională 
 • f.muzică rock, pop-rock, 
 • g.muzică latino
 • h.muzică orientală- indiană, turcească, arăbească, grecească, etc.
 • i.muzică de petrecere, romanțe
 • j.muzică bilingvă
 • k.muzică clasică
 • l.muzică corală
 • m.muzică instrumentală
 • n.creație

NOTĂ: durata prestației va fi de maxim 4 min. 

Înscrierile în concurs se fac pe baza fișei de înscriere și se trimit pe adresa de e-mail: dannyentertainment71@yahoo.ro sau la tel. 0749.529.933 și 0787.519.459.
Taxa de înscriere se percepe pe apariție, după cum urmează:

- 150 RON/persoană/apariție (secțiune) pentru individual;
- 135 RON/persoană/apariție (secțiune) pentru duet;
- 100 RON/persoană/apariție (secțiune) pentru grup.

În taxa de înscriere pentru individual, duet și grup se include material video pe care îl primește orice concurent și o masă ,
compusă din felul 1 (ciorbiță), felul principal și salată , oferite de către organizatori. 

Concurenții vor putea participa cu cel mult două apariții pe secțiune iar taxele de înscriere sunt următoarele:

- 150 RON/persoană la prima apariție (secțiune) apoi 100 RON/persoană pentru cea de-a doua apariție (secțiune), 80 RON/pers pentru cea de-a treia, a patra etc. apariție (secțiune);
- 130 RON/persoană pentru duet la prima apariție (secțiune) apoi 80 RON/persoană pentru cea de-a doua aparție (secțiune), 60 RON/pers. pentru cea de-a treia, a patra etc. apariție (secțiune); 
- 110 RON/persoană pentru grup/apariție (secțiune) apoi 60 RON/persoană pentru cea de-a doua apariție (secțiune), 50 RON/pers. pentru cea de-a treia, a patra etc. apariție (secțiune).

IMPORTANT: APARIȚIE ÎNSEAMNĂ CĂ FIECARE CONCURENT POATE AVEA CEL MULT DOUĂ APARIȚII LA O SECȚIUNE. JURIZAREA SE VA FACE PENTRU FIECARE INTRARE LA SECȚIUNEA RESPECTIVĂ ȘI SE VA LUA ÎN CONSIDERARE NOTA CEA MAI MARE.

NOTĂ: concurenții care nu doresc masa pot specifica acest lucru și vor plăti taxa după cum urmează:

- 130 RON/persoană/apariție (secțiune) pentru individual;
- 110 RON/persoană/apariție (secțiune) pentru duet;
- 90 RON/persoană/aparițe (secțiune) pentru grup.

Însoțitorii care doresc masă vor achita suma de 20 RON/persoană specificând acest lucru în fișa de înscriere a concurentului.
Pentru participarea la mai multe secțiuni tarifele rămân neschimbate, așa cum este specificat mai sus.
Taxa de înscriere se plătește virând banii în contul nr.RO30BRDE240SV20106492400
deschis la BRD, nume titular cont IONESCU BUDEANU LUMINIȚA sau prin poștă la OFICIUL POȘTAL IAȘI 6, pe numele IONESCU BUDEANU LUMINIȚA.

IMPORTANT: Fișa de înscriere se trimite pe adresa de mail dannyentertainment71@yahoo.ro însoțită de confirmarea plății taxei de înscriere până pe data de 18 februarie, 2018 (data limită de înscriere). În cazuri speciale, concurenții se pot înscrie și în ziua concursului, având grijă să aibă materialele audio conforme cu cerințele regulamentului, achitând, pe loc, taxa de înscriere corespunzătoare.

FOARTE IMPORTANT: LA SECȚIUNEA CREAȚIE PIESELE VOR FI ÎNSCRISE DE CĂTRE AUTOR, SPECIFICÂND, DE CĂTRE ACESTA, NUMELE INTERPRETULUI SAU, ÎN CAZ CONTRAR, DE CĂTRE INTERPRET DOAR CU ACORDUL SCRIS AL AUTORULUI.

Concurenții se pot înscrie la mai multe secțiuni, în funcție de aptitudinile fiecărui participant, aceasta putând fi posibilă doar după achitarea taxei de înscriere aferentă. Ordinea intrării în concurs se va face în ordine crescătoare categoriilor de vârstă, de la cel mai mic la cel mai mare. Astfel se începe de la categoria de vârstă cea mai mică, toate secțiunile și se termină la categoria de vârstă 18+, toate secțiunile. Exemplu: câți sunt înscriși la categoria de vârstă 5-6 ani, indiferent la câte secțiuni, vor evolua toți. Apoi urmează categoria 6-7 ani-toate secțiunile, etc.

De asemenea, concurenții vor trimite materialul audio pe suport USB sau CD, având calitatea sunetului foarte bună, cu cel mult 5 zile înainte de festival iar informațiile privind adresa destinatarului poate fi aflată doar sunând la nr. 0749.529.933/ 0787.519.459 sau prin mail. Concurenții pot veni și cu acompaniament propriu (formație, taraf, band, backing vocals) sau se pot acompania singuri.

Cei ce se vor înscrie la secțiunea muzică populară sau a etniei trebuie să aibă costume aparținând zonei reprezentate sau etniei respective.

PREMIILE:

Se vor acorda premii 1, 2 și 3 pentru fiecare secțiune dar și pentru fiecare categorie de vârstă, format din diplomă, medalie și trofeu după cum urmează:
1.marele trofeu-va fi înmânat acelui concurent care a participat la mai multe secțiuni, având punctajul cel mai mare la fiecare secțiune la care a participat și va fi compus din:
- trofeul festivalului
- diplomă
- medalie
2.trofeul categoriei-diplomă, medalie, trofeu
3.premiul 1-diplomă, medalie
4.premiul 2-diplomă, medalie
5.premiul 3-diplomă, medalie
6.trofeul multitalent0se acordă concurentului care a participat la mai multe secțiuni, format din: diplomă, medalie, trofeu

Se vor mai înmâna mențiuni și premii speciale, atât ale festivalului cât și cele acordate de către membrii juriului, sponsori sau organizatori independente de festival.
De asemenea, se vor mai acorda premii speciale pentru conducătorii de asociații, fundații, federații, societăți de stat și private, insituții de învățământ si arte, primării, persoane fizice (președinți, directori, instructori și îndrumători, educatori, învățători, , sponsori, etc.).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?