FUEGO ­­­"Zăpezile de altădată"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 11 Decembrie 2016, 19:00 Duminică
Locul:Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor, Iaşi

Descriere

"Cu siguranţă vă e dor de zăpezile de altădată, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale şi gutui, de măr şi scorţişoară.

Dragii mei, anul acesta, tradiţia de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic şi vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă şi deplină sărbătoare în viziunea mea. Împodobim şi brazi, cântăm colindele arhicunoscute, ne aducem aminte de cândva, iar eu vă ofer surprize care să vă facă să uitaţi, pentru câteva ore, de tot şi toate.

Firesc că, aşa cum v­am obişnuit, band­ul meu va fi alături, în atmosfera unei lumi speciale. Ei bine, acum devenim mult mai intimi. Restrângem spaţiul, iar concertul nostru va fi bazat pe căldură, emoţie şi sensibilitate.

Dar nu vă spun totul de pe acum!

Din păcate, nu pot ajunge în toată ţara, oricât de tare mi­aş dori! Nu există timp fizic pentru a face tot şi pentru a reuşi să împărtăşim bucuria colindelor şi magia unei sărbători care mi­aduce, de atâţia ani, satisfacţii enorme. Astfel că, în partea de Vest a ţării, în Transilvania, Maramureş şi celelalte zone, vom ajunge în primăvară şi, cu siguranţă, voi face şi vernisaje de pictură spectaculoase, cu muzică şi poezie, tot anul ce vine. Cei care îşi doresc să mă vadă pot veni în oricare din locaţiile în care ajung în iarna asta."

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?