IRIS - Lumea toată e un circ

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Martie 2019, 19:00 Vineri

Descriere

IRIS revin la Iași în cadrul turneului „Lumea toată e un circ” - Vineri, 29 Martie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Concertul se va derula sub motto-ul „Lumea toata e un circ”, titlu
inspirat de albumul cu același nume, lansat în octombrie 2018. Această nouă producție este o reinventare a trupei și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, inspirând și cucerind noua generație a publicului rock, dar și susținători de-o viață ai formației.
Albumul include 14 piese noi înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Pe parcursul a mai bine de o ora jumatate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formației, în care acordurile muzicii vor face ca auditoriul să experimenteze multiple sentimente și stări inspirate din realitatea contemporană.

IRIS sunt:
Nelu Dumitrescu – tobe (membru fondator)
Costi Sandu - voce
Andrei Balasa - chitară solo
George Costinescu - chitară bas
Relu Marin - clape

Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ticketsys-event/iris-lumea-toata-e-un-circ-29-03-2019-1900/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?