Jazz & Gospel

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Mai 2019, 19:00 Joi

Descriere

Reconstruim. Speranța. Cu un strop de muzica buna pentru suflet. Cu noi. Impreuna cu voi. Pentru ei, cei care plâng fără să-i vadă nimeni. Pentru acei părinți care și-au rătăcit speranța printre diagnostice seci. Reci. Printre dizabilități. Printre nevoi. De Terapii. Ale copiilor lor. Printre abilități. De artist. De artiști. De gospel și de jazz. De seară de mai. De Andra Botez și de Consensus Choir din Suedia. De invitat prieteni și de dat veste-n oraș. Pentru ei, copiii cu dizabilități ai Fundației Star of Hope. De venit. Musai.
Biletele pot fi obtinute, in schimbul unei donatii, de la Agentia Ateneului Tatarasi sau de la sediul Fundatiei Star of Hope Romania din str. Bariera Veche, nr. 3, Iasi (in spatele cladirii Granit). De asemenea, puteti suna la telefon 0743 112 725 sau sa scrieti pe email info@starofhope.ro
Organizatorii evenimentului caritabil: Fundatia Star of Hope Romania, in parteneriat cu Primaria Iasi si Federatia Organizatiilor de Parinti care au copii cu Dizabilitati
Evenimentul face parte din campania Iubesc Sa Strang Lumea la Piept desfasurata de Fundatia Star of Hope Romania, pentru sustinerea sedintelor de terapie ale copiilor cu dizabilitati din Centrele Star of Hope Romania.
Partenerii instituționali: Primăria Iași, ISJ Iași, DGASPC Iași, DAC Iași, Colegiul Richard Wurmbrand Iași, Colegiul C. Negruzzi Iași.
Parteneri media: TVR Iasi, Radio Iasi, Radio Armonia, Ziarul de Iasi, Revista Glare, TeleM, TeleMoldova, Viva FM, Impact FM.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?