Kamerata Stradivarius Orchestra

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Mai 2019, 19:00 Marți
Telefon Informații: 0757479194 / 0744435220 / 0232208528
Locul:Iaşi, Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu"

Descriere

Dragi prieteni, vă invităm la evenimentul muzical ce va avea loc în Iași în data de 21 mai, în incinta Aulei BCU începând cu ora 19.00, pentru a vă bucura de revenirea la Iași a talentatului violonist Razvan Stoica posesorul unei viori Stradivarius 1729 şi a îndrăgitei pianistei Andreea Stoica care vin și cu o surpriză inedită: “Kamerata”!

Kamerata Stradivarius Orchestra a fost înființată în 2010, în Olanda, cu ideea de a realiza un concert cu o formație flexibilă, fără un dirijor și s-a transformat rapid într-o orchestră de cameră de renume mondial. Membrii Kameratei sunt soliști remarcabili, care sunt recrutați și reconfirmați în urma unor examene anuale.
Kamerata Stradivarius cântă sub îndrumarea artistică a lui Răzvan Stoica, precum și a diverșilor oaspeți și se caracterizează printr-o cultură subtilă și absolut omogenă a sunetului, prospețimii și stilului excepțional în toate domeniile repertoriului, de la baroc până în prezent. Aceste calități remarcabile au condus la colaborări cu numeroși artiști de renume internațional.
Acest concert face parte din Turneul Kameratei și ne bucurăm să îi avem și la Iași!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?