Loredana "Sentimente"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 7 Martie 2017, 19:30 Marţi

Descriere

În perioada 1-16 martie 2017, Loredana va susţine turneul naţional „Sentimente” în mai multe oraşe din România: Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău şi Ploieşti.

Primăvara aceasta vine cu cele mai frumoase sentimente din partea Loredanei, care va concerta în 10 oraşe din România. După concertul „Sentimente” de la Sala Palatului din 2016, artista s-a gândit să susţină o serie de spectacole pe aceeaşi temă, dedicate fanilor din întreaga ţară.

În fiecare an, Loredana aduce o nouă tematică originală prin spectacolele sale de la Sala Palatului. După concertele „Magic” (2013), „Reveria” (2014) şi „Imaginarium” (2015), artista a susţinut show-ul „Sentimente”, în luna noiembrie a anului trecut, care reprezintă o altă etapă în cariera artistei. Tematica va fi promovată în continuare, iar producţia concertului de la Sala Palatului va fi adaptată pentru turneul din luna martie.

Spectacolul „Sentimente” a deschis poarta către inima şi sufletul artistei, care şi-a expus încă o dată povestea prin muzică. Spectatorii au călătorit prin viaţa şi activitatea cântăreţei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la etapa dragostei şi maturitatea profesională şi personală. Ca de fiecare dată, Loredana a uimit cu un show muzical complex în care a introdus şi elemente coregrafice.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care şi-a obişnuit fanii. Cu o voce inconfundabilă, dar şi cu o atitudine camelonică, artista a abordat numeroase genuri muzicale, printre care: pop, soul, R’n’B, rap, muzică ţigănească, lăutărească, muzică electronică, rock alternativ şi muzică populară.

De-a lungul celor 30 de ani de carieră, Loredana a lansat 20 de albume şi are peste 500 de piese înregistrate, dintre care mai bine de 50 dintre ele sunt hituri. Mai mult, artista a cântat pe aceeaşi scenă cu nume sonore ale muzicii internaţionale, precum: Tom Jones, The Drifters şi George Michael.

Pe lângă activitatea muzicală, Loredana a participat la mai multe show-uri de televiziune şi a jucat diferite roluri, atât în filme, cât şi în seriale. În prezent artista este jurat şi antrenor la spectacolul muzical de talente „Vocea României”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?