Lucky 7s presents SpectraSoul

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Aprilie 2018, 22:00 Vineri

Descriere

De la debut în 2006, SpectraSoul și-au format o poziție unică, nu doar în Drum & Bass, ci în tot genul electronic. Au produs muzică la cele mai cunoscute și respectate case de discuri ale scenei - de la faimosul Metalheadz a lui Goldie, Exit Records a lui dBridge sau progresivul Critical Music a lui Kasra, cei doi baieti au ajuns să facă parte din Shogun Audio a lui DJ Friction. 

Profunde, melodioase și totuși îndeajuns de puternice să miște orice club, producțiile SpectraSoul sunt departe de sunetul lipsit de suflet care trece astăzi drept Drum & Bass. Evoluția lor creativă presupune o varietate imensă de sunete, tempo-uri și stări de spirit - un aspect care a dus la o sinestezie a genurilor electronice. Cu toate acestea, sunetul lor clasic rămâne inconfundabil și unic, influențat de majoritatea artelor - fotografie, artă sau film. 

Albumul de debut, Delay No More, lansat în Iulie 2012, le-a adus un răspuns critic pozitiv și o comunitate numeroasă de susținători, din UK cât și din restul lumii, fapt care a dus la un turneu pe 4 continente, în 30 de țări. Light in the Dark și Away With Me au fost favorite ale postului BBC Radio 1, 1Xtra și 6Music. 

Al doilea album, The Mistress, lansat în 2015 le-a mărit baza de fani și a venit cu un număr mare de remixuri de la artiști cunoscuți precum Jungle, Rag n Bone Man, John Newman, Raleigh Ritchie, Benzel, și Dornik, toate primind susținere de la figuri importante precum Annie Mac, Mistajam, Huw Stephens, Friction și mulți alții. 

În 2016, duo-ul și-a lansat propria casă de discuri, Ish Chat Music. Primul an a văzut 3 EP lansate și diversificarea palmaresului de muzică produsă. EP-uri s-au bucurat de succes comercial fiind difuzate la Radio 1 sau Beats 1 și comentate în reviste de specialitate precum DJ Mag, MixMag sau Resident Advisor. 

Ultima parte a anului 2017 a adus cu sine lansarea celui de al treilea album, How We Live, a 4-a lansare pe Ish Chat Music. Albumul este o explorare a sunetului underground și o întoarcere la ideile fundamentale care i-au plasat pe băieți în lista celor mai influenți producători de Drum & Bass. 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?