Marius Baţu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Aprilie 2019, 19:00 Joi
Telefon Informații: 0749 653 702

Descriere

Phoenix Soul Events continuă seria concertelor la Casa de cultură ''Mihai Ursachi'', joi, 18 aprilie 2019, de la ora 19.00, cu un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Marius Baţu.

„Nu poţi sa contezi numai pe muzică. Trebuie să găseşti un echilibru intre muzică şi poezie. Trebuie să ai un numitor comun celor cărora li te adresezi”, spune cunoscutul cantautor, care s-a nascut la 30 octombrie 1959, la Constanta.

Marius Batu a devenit cunoscut in lumea muzicii folk romanesti in 1977, anul in care a infiintat, alaturi de Eugen Baboi, grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa s-a desfasurat mai mult in jurul „Cenaclului Flacara”, iar in 1994, dupa o perioada de opt ani petrecuta in Germania, a revenit in Romania si a reluat activitatea grupului Poesis, lansand in 1996 albumul „Cantec Soptit”. A urmat o colaborare cu formatia Holograf la spectacole si albume precum: 69% Unpluged, Supersonic, Undeva departe si Holografica, sustinand partitura de chitara acustica si backing vocal. In aceeasi perioada, il regasim alaturi de nume mari ale muzicii romanesti precum Ducu Bertzi pe albumele „Dor de duca”, „Sufletul meu” si „Poveste de iarna”; Mircea Vintila – albumul „Madama de pica”, Ovidiu Lipan Tandarica – „Renasterea”, Dinu Olarasu – „Vis-a-vis”, Stepan Project – „Sensul vietii”, Compact – „5.Compact”.

In luna iunie a anului 2001 Marius Batu a fost cooptat in grupul Pasarea Colibri, formatie alaturi de care lanseaza albumul „Inca 2000 de ani” si se remarca prin melodii ca „Elegie”, „2000 de ani” si „Cantec soptit”. Dupa perioada Pasarea Colibri a participat la diverse spectacole alaturi de Ducu Bertzi, Florian Pittis si alti artisti.

Biletele sunt disponibile la eventbook.ro,librăria Humanitas (P.Unirii)
şi la sala se spectacole.
Bilet intrare 40 lei
Bilete cu preţ special pentru studenţi şi elevi (25 lei), sunt disponibile doar online

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?