Moldovenii când se-adună

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2017, 19:00 Duminică
Telefon Informații: 0757 479 194

Descriere

"E o zi de vara. Soarele incalzeste pamantul, pasarelele canta iar florile parca zambesc. Gabriel, ca orice copil la 14 ani, abia asteapta sa inceapa vacanta dar, vazand ca ceva nu este tocmai in regula, a facut o vizita la spital, unde a aflat teribila veste, si anume ca suferea de o boala cumplita. I s-a parut ca traieste un cosmar fara sfarsit, dar acolo, niste oameni ca niste ingeri pe pamant incercau sa mai indulceasca sufletele copiilor tinuti pe tratament. Acestia aveau grija de copii si la camera de joaca, unde se puteau relaxa in fata calculatoarelor si a cartilor viu colorate cu povesti. Gabriel nu si-a pierdut speranta ca se va face bine si chiar asa a fost. Dupa aproape un an a aflat ca s-a vindecat. Fericit, a redevenit baiatul de altadata". (sursa medlife.ro)

Aceasta scurta compunere a fost scrisa de un copil care a supravietuit cancerului. Cancerul infantil este o boala rara – reprezinta doar 2% din toate formele de cancer si tot 2% din patologia pediatrica – insa depistarea este dificila, mai ales din cauza ca simptomele specifice sunt similare simptomelor altor boli mai putin grave. In plus, incidenta bolii este atat de scazuta incat un medic pediatru poate sa intalneasca uneori doar unul – doua cazuri in intreaga cariera.

Din păcate aceasta boala nu a ocolit cei peste 30 de copii de la secția de oncologie din Iaşi, care zi de zi dau dovada de curaj si multa speranta.
Nu pot ramane indiferenta, deaceea am devenit Ambasadorul lor si va invit sa ne fiti alaturi si sa-i ajutam!

Va indemn sa va implicati in campania DARUIESTE ZÂMBETE UNUI COPIL si sa fiti Îngerul lor!
Au nevoie de apa plata si scutece!!!
Dar cel mai mult isi doresc sa ne stie alaturi!

Orchestra de muzică populară "Barbu Lăutaru" şi Ansamblul de dansuri populare din Bălți vin să ne încânte sufletele alături de invitatul special al serii ION PALADI şi devin Ambasadorii cauzei noastre!

Acest spectacol va fi inceputul campaniei de colectare a fondurilor pentru Asociația Ama - Zâmbet de copil care ajută aceşti copii şi familiile lor!
Invitațiile se pot găsi la Anticariatul Dumitru Grumăzescu pe str. Lăpuşneanu sau la Amor di Piadina în Copou.

Preț invitație 2 persoane: 150 lei

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?