Omul cu șobolani

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Mai 2020, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Din cauza recentelor măsuri impuse de autorități și pentru a nu expune pe nimeni la riscuri inutile privind sănătatea, concertul trupei Omul cu sobolani a fost reprogramat pentru sâmbătă, 9 mai.
Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru această noua dată.

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii noștri de la BarB2, sponsorizate de SCC Romania și promovate cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA.
staySafe vă spunem și noi, și așteptăm să ne revedem sănătoși în curând!

Videoclipul "Singur împotriva nimănui" este al 37-lea din cariera OCS și este regizat de Serghei Chiviriga, în rolul principal apărând dansatorul și coregraful Arcadie Rusu. Producția a fost realizată de Stay Sharp Film. Lista completă a creditelor se găsește în descrierea videoclipului de pe YouTube.
OCS – Singur împotriva nimănui (official video)
OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.
În 2019 Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de păpuși. Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcție muzicală a formației – un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.
OCS - Căprioara acerbă (official video)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?