Richard Clayderman

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Februarie 2019, 20:00 Luni
Evenimentele trecute
  • 20 Martie 2014, 19:30 Joi

Descriere

Cel mai de succes pianist din lume in Iaşi - Richard Clayderman în concert pe 20 martie, Teatrul Naţional Vasile Alecsandri.

Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”.

În martie, lună prin excelenţă a iubirii, Richard Clayderman aduce ieşenilor, în premieră, cel mai preţios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea şi emoţia. Talentul său unic i-a adus lui Richard Clayderman statutul de superstar. A înregistrat peste 1200 de melodii şi în termenii unui jurnalist german, „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”. De altfel, Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume.”

Richard Clayderman este promotorul unui stil aparte, “New Romantic“, în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice şi pop. A înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină. Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări.

Richard Clayderman este în elementul său atunci când se află pe scenă, în faţa publicului, de aceea susţine peste 200 de concerte anual, în săli arhipline, pe cinci continente. Pe 20 martie, de la ora 19.30, Richard Clayderman, cel mai de success pianist din lume, concertează în Iaşi, centru cultural cu tradiţie al României. Artistul va susţine un concert live în sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri”, fiind acompaniat de Camereta Regală.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?