Ride on Band

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2023, 19:30 Vineri

Descriere

Concert Ride on Band la RocknRolla, Iaşi, 19 mai 2023, ora 19:30
Suport artişti: 35 lei / Rezervări: 0756 213 284
Ride on Band, trupa care merge mai departe...,
creează un inteligent rock blues de fuziune, cu elemente funk şi nuanţe fine de rock psihedelic. Tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping), conturează un spaţiu power rock/blues&funk, unic în peisajul muzical din România! Compoziţii şi texte foarte bune, o secţie ritmică perfect sincronizată, riffuri şi solouri ingenioase, un sunet dens, atitudine rock şi nu în ultimul rând, bucuria cu care transmit pasiunea lor pentru muzica vie, care are expresie şi vigoare, atât pe scena de concert, cât şi înregistrată pentru posteritate. Acestea sunt o parte din virtuţile care fac deliciul celor care participă la concertele trupei, sau care cumpără albumele lor, atat pe CD cât şi pe Vinyl.
Componenţa actuală este: Radu Cârlan - chitară, voce, Codrin Buliga – chitară, voce, Ionuţ Nistor - tobe, voce, Alex Nichiforof - chitara bas, Oana Boguş si Cristina Buia - backing vocals.
Ride on Band vin pentru prima data pe scena de la RocknRolla, cu această ocazie vor lansa și la Iasi, cel mai recent album al lor, care se numește THINK. Vor cânta în întregime albumul THINK, de asemenea și piese de pe albumul mai vechi, LOOKING BACK, dar și multe piese noi, toate compoziţii proprii aşa cum fac de fiecare dată, cu mare chef de cântat şi de spectacol!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?