Robin and the Backstabbers "Vladivostok"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Ianuarie 2020, 21:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 17 Ianuarie 2020, 21:00 Vineri

Descriere

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 17, 18 ianuarie 2020 în Iași, cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii noștri de la BarB2, sponsorizate de SCC Romania și promovate cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA

Open doors: 21:00
Concert Robin and the Backstabbers: 22:00

Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet.ro la prețul de 40 de lei (earlybird – număr limitat) sau 50 de lei (late bird). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 60 de lei (în limita stocului rămas).

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.
Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2

Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.
Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)

Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.
Robin and the Backstabbers – M E C A N I C Ă F I N Ă

Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Acestea fiind spuse –
Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 17 ianuarie la Iași cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*
*formația oferă contextul și fundalul sonor
www.noitoti.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?