Soulful Pop Night

Imagini

Informații

Data: 10 Mai 2023, 19:30 Miercuri

Descriere

Serile de muzică live continuă la Helix miercuri pe 10 Mai cu o sesiune cu Cristina Dima (vocal & guitar), Raul Tonegaru (keys), Vlad Apetroaiei (drums).
Deși a finalizat întâi cursurile specializării Comunicare și Relații Publice, precum și masterul în același domeniu, pentru Cristina muzica a rămas mereu în prim plan. Din 2007 - când a început să cânte alături de trupa Descântec - și până astăzi, Cristina a activat în numeroase proiecte muzicale, îmbrățișând muzica de jazz, funk, blues, soul, bossa nova și multe alte genuri și subgenuri.
Raul a îndrăgit muzica și în special pianul de la o vârstă foarte fragedă. Începând cu studiul muzicii clasice (absolvent al Universității Naționale de Arte "George Enescu" din Iași), iar mai apoi abordând și alte genuri (rock, pop, blues etc.), el a reușit să-și pună în valoare pasiunea și latura expresivă în diferite proiecte, printre care se numără și acesta.
Vlad Apetroaiei este toboșar, producător muzical și songwriter, absolvent al Universității Naționale de Arte "George Enescu" din Iași (studii de licență și master). A colaborat cu diverși artiști, atât în calitate de toboșar, cât și de producător muzical.

Biletele reprezintă susținerea artiștilor.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?