Mărțișoare Folclorice

Imagini

Informații

Data: 24 Martie 2022, 18:30 Joi
Telefon Informații: 0232410615
Locul:Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor
Evenimentele trecute
  • 13 Martie 2021, 17:00 Sâmbătă

Descriere

Casa de Cultură a Studenților din Iași organizează joi, 24 martie 2022, ora 18:30, spectacolul „Mărțișoare folclorice”, în sala „Gaudeamus”.
Dansul popular românesc este o comoară pe care avem datoria să o ocrotim și să o lăsăm moștenire urmașilor, ca mărturie a istoriei și identității noastre naționale. Și cum la început de primăvară se numără mărțișoarele, membrii Ansamblului Folcloric ”Doina Carpaților” din Iași doresc să vă încânte inimile prin intermediul unor ”Mărțișoare Folclorice”.
Atât dansatorii, solistele, cât și instrumentiștii din orchestra ansamblului, condusă de dirijorul Ciprian Chițu vă așteaptă să petrecem împreună o seară în care să vă bucurați de un program artistic cu dansuri și cântece folclorice din zona Moldovei și nu numai! Totodată, momentele artistice menite să vă facă inima să tresară de bucurie că sunteți români, stau mărturie a profesionalismului și dragului de folclor ale coregrafei ansamblului, Mihaela Cojocaru.
Cuvântul-cheie al serii va fi ”emoția” pentru că își vor avea debutul pe scenă noi membri ai ansamblului, dar mai ales pentru faptul că vom avea lângă noi prezența minunată a maestrului Marinică Botea, care ne va acompania din nou cu măiestrie.
Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la un spectacol organizat din suflet pentru suflete! Accesul în sală se va face pe bază de invitație ce poate fi ridicată de la secretariatul instituției în baza unei rezervări la numărul de telefon 0232410615, începând din data de 14 martie 2022, ora 10:00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?