Telluric Nights - Concert Hteththemeth

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2022, 20:00 Sâmbătă

Descriere

„Telluric Nights” vă va aduce din nou experiența unui spectacol Hteththemeth, făcând legătura între cele două albume conceptuale, „Best Worst Case Scenario”, ultima noastră apariție discografică, și „Telluric Inharmonies”, album pe care se pregătesc să îl lanseze.
Trupa Hteththemeth din Brașov este considerata una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic și fără o limita de exprimare, muzica „neumana” practicata de trupa trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influente de black pana la blues și bossa nova.Începând din 2014, Hteththemeth a apărut tot mai des pe scenele din Romania, în concerte de club pe întreg teritoriul tarii, dar și în cadrul unor festivaluri precum Artmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Rock’n’Iasi, Ghost Gathering, Deep In The Underground, Maximum Rock Festival, Revolution Festival, Rock Over Ludus, Magura Wave Festival, Top T Buzău, Babel FAST etc.
În anul 2016, luna mai, brașovenii reușesc sa câștige locul 2 în finala internațională Global Battle of the Bands de la Berlin, iar câteva luni mai târziu, sunt prezenți pe scena prestigiosului festival european de metal Wacken Open Air.
Suport artisti: 40 lei

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?