The Motans

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 27 Ianuarie 2017, 22:00 Vineri
Telefon Informaţii: 0751 118 386

Descriere

TIMES este locul în care întotdeauna prietenii se pot întâlni, colegii pot întârzia la o discuţie amicală, sau oamenii de afaceri pot stabili parteneriate. TIMES este locul în care se pot organiza petreceri, urmări emisiuni sportive pe ecrane mari sau găsi relaxarea dupa o zi agitată. Pe scurt, TIMES este locul din care uiţi să mai pleci…. Într-o atmosferă reconfortantă, un personal prietenos îţi oferă nu numai bautura preferată şi aroma unei cafele revigorante, ci şi un zâmbet sincer şi bună dispoziţie.

”The Motans”, trupa din Republica Moldova care a luat cu asalt muzica românească şi despre care se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme.

Vin tot din Republica Moldova, lucrează cu aceeaşi casă de producţie ca şi Carla’s Dreams si sunt la fel de discreţi. Trupa The Motans a lansat videoclipul la piesa ”Versus” în luna noiembrie a anului trecut, cu speranţa de a cuceri publicul din România aşa cum au făcut-o baieţii de la Carla’s Dreams. Inna le-a apreciat piesa şi i-a felicitat printr-un mesaj postat pe Facebook. Până acum videoclipul postat pe pagina lor de YouTube a strâns peste trei milioane de vizualizări.

Preţ bilete: – 50 lei până pe data de 26 Ianuarie şi 70 lei în ziua evenimentului. Locuri limitate!!!!! Studențil au posibilitatea achitării biletelor în tranşe! Biletele sunt disponibile la TIMES (Strada Codrescu, 6) şi la Aurelian Ion Hair & Skin Salon (Bulevardul Independenței Nr 17, Bloc B1-2, etaj 1) începând cu data de 4 Ianuarie 2017.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?