The Motans Grand Christmas

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2023 Vineri
Locul: Iași, România
Artiști:The Motans

Descriere

The Motans va sustine prima serie de concerte de Craciun, sub umbrela Grand Christmas.

Locatiile vor fi anunțate în curând
Grand Christmas inseamna o experienta unica a Craciunului in familia The Motans, sub forma unui mini-turneu ce include orasele Bucuresti, Cluj si Iasi.

Cu doar 333 de bilete disponibile pentru fiecare concert, fanii vor putea asculta piesele preferate intr-un decor festiv, cu brad si instalatii specifice sezonului.

 

Si, bineinteles, cadouri surpriza.

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?