Business Vision

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 August 2020, 18:00 Miercuri
Telefon Informații: 0751 338 338
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Business Vision
Începutul evenimentului:12 August 2020, 18:00

Descriere

European Economy Business School are plăcerea să vă invite la cursul ,, BUSINESS VISION” care va avea loc miercuri 12 August 2020, ora 18:00, la Hotel Internațional Iași.
Cursul este bazat pe cercetarea de piață realizat în cadrul firmelor din România și conceput pentru lideri, proprietari de afaceri, aspiranți, profesioniști corporatiști care sunt interesați de crearea unei rețele, unui sistem relațional important și de a primi informații de un nivel superior.
Astăzi, SCHIMBAREA este inevitabilă în mediul de afaceri, astfel gestionarea schimbărilor apărute în business devine o prioritate pentru orice lider și indiferent dacă crești din ea sau nu-este alegerea ta.
Dacă dorești ca potențialii clienți să îți adopte serviciile, trebuie să te poziționezi ca un lider ce deține INFORMAȚIA, care înțelege tendințele în business și să le plasezi în context pentru clienți-ajutându-i să vadă imaginea de ansamblu.
Asadar, training-ul oferă informații PRACTICE, MOTIVAȚIONALE, TEHNICE, contribuind la modificarea ATITUDINILOR, la înțelegerea necesității obiective a PREGĂTIRII PROFESIONALE și COMPORTAMENTALE, fără de care participantul nu poate fi ÎNVINGĂTOR în competițiile interne și externe care sunt din ce în ce mai dure.
Subiectele includ noțiuni de: CONDUCERE, STRATEGII, PERSPECTIVE.
Cursul ca fi susținut de către Adrian Sanislău și Adriana Crișan- speakeri internaționali, business traineri, cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea afacerilor, atât în România cât și în Austria, Germania, Elveția, Liechtenstein.
Dress Code: Business Cocktail
Preț: 200 lei

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?