Conferinta Nationala APIO

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 - 11 Mai 2019
Telefon Informații: 0741 244 763
Locul:Iaşi, Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu"

Descriere

Vă așteptăm la cea de a XIX -a Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”, eveniment organizat de Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași) în perioada 9-11 Mai 2019, la Iaşi, România.

Cea de a XIX -a ediție a conferinței are ca temă principală „Impactul tehnologiei asupra muncii” propunându-vă să analizăm împreună modul în care schimbările tehnologice recente antrenează modificări în raporturile sociale și profesionale și cum aceste modificări afectează practicile din domeniul psihologiei organizaționale și managementului resurselor umane.

Continuând tradiția conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competenţelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de cercetare din domeniul organizațional. Schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific se vor realiza în cadrul sesiunilor de comunicări științifice iar temele dilematice, cele care pot fi subiect de analiză vor fi abordate în cadrul paneluri de dezbateri / mese rotunde.

Invitatul special al ediției din acest an este Prof. José M. Peiró (Universitatea Valencia și membru al Institutului de Cercetare în Psihologia Resurselor Umane, Dezvoltare Organizațională și Calitatea Vieții la Locul de Muncă (IDOCAL). Acesta va prezenta o prelegere cu titlul ”Digitalization and the future of work: Implications for the future of W&O Psychology “.

Vă așteptăm la Iași cu speranța că, în cele trei zile ale conferinței, vom momente trăi momente profesionale și personale deosebite!

Echipa de organizare a Conferinței APIO
Președinte APIO – Prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?