Curs Gratuit Startup Founder

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Februarie 2019, 09:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 1 Februarie 2019, 09:00 Vineri
  • 31 Ianuarie 2019, 09:00 Joi
  • 26 Ianuarie 2019, 09:00 Sâmbătă

Descriere

Cursul Startup Founder are ca scop să te ajute să-ți crești competențele antreprenoriale. Fie că ești în în stadiul de creștere a afacerii tale dau doar în stadiul în care ai doar o idee de afacere, cursul Startup Founder te va ajuta să înțelegi care sunt provocările antreprenorilor din România și la nivel global și cum prin implementare de modele și concepte teoretice, poți să-ți planifici structurat lansarea sau creșterea unui startup.

CE CONȚINE CURSUL STARTUP FOUNDER?
Cursul Startup Founder își propune să-ți ofere o incursiunea exhaustivă în lumea antreprenoriatului. Pe parcursul a 6 zile intensive de training vei învăța mai multe despre: conceptul 4P și politica de marketing, analiza SWOT, modelul Business Canvas, segmentarea pieței, dezvoltarea relaționării cu clienții, procese de vânzări și negociere, surse de venituri și structură costuri, managementul riscurilor și performanței echipei, inovare și creativitatea în business.

CINE POATE APLICA LA CURS?
Cursul Startup Founder poate fi accesat de către fondatori de startupuri, antreprenori, manageri din domeniile de specializare inteligentă: agroalimentar, prelucrarea lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, TIC (inclusiv new media), turism și mediu. Persoanele care vor participa la curs trebuie să fie localizate în regiunea Nord-Est a Românie.

CUM TE ÎNSCRII LA CURS?
Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere aici: http://bit.ly/startupfounderNE și să ne expediezi documentele obligatorii pe adresa de email: comunicare@civitta.ro.

Mai multe detalii despre curs, găsești aici: http://scale-up.ro/curs-startup-founder-iasi/

CÂT COSTĂ CURSURILE?
Costuri de participare nu există, pentru că programul ScaleUp este implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?