DEVOS Iași, Ediția a IX-a, Networking și Socializare

Imagini

Informații

Data: 1 Noiembrie 2021, 17:30 Luni

Descriere

Pe 1 noiembrie Andy Szekely, unul dintre cei mai bine cotați traineri din Romania, vine la DEVOS 9.
Andy Szekely este antreprenor în educatie, autor și speaker profesionist și inovează din 1995 în piaţa de training şi coaching din România.
A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Ex: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.)
Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).
Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, dezvoltând încă din 1995 Comunitatea AS, care numără peste 400.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 54 de Traineri şi 40 facilitatori.
Te invităm să rămâi cu ochii pe noi pentru mai multe detalii și să te pregătești pentru o toamnă memorabilă.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?