DEVOS Iași - Networking și Socializare

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Iulie 2020 Luni

Descriere

Noua realitate se întâmplă ACUM… și pe 6 iulie când ne vom întâlni în direct pe ZOOM la Evenimentul Premium de Business Networking DEVOS 6.

Vom discuta despre:
soluții concrete de a rezista și de a prospera în timpul acestei crize,
networking de calitate,
vom utiliza instrumente practice pentru fiecare participant în parte
vom face în așa fel încât timpul pe care-l petrecem împreună să aducă valoare pentru fiecare participant.

Pentru cei cărora le place să fie primii la orice, vă puteți cumpăra bilet de aici: https://bit.ly/DEVOS6

Fiind expert în Business Coaching, misiunea lui Petre Nicolae, speaker-ul nostru, este aceea de a ajuta antreprenorii și General Managerii din România să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional, astfel încât fiecare să își poată atinge nivelul maxim de potențial.

Însă, pe 6 iulie la DEVOS 6 - Evenimentul Premium de Business Networking, toată priceperea, experiența de peste 20 de ani în conducerea afacerilor de anvergură și know how-ul lui, vor fi personalizate și adaptate în funcție de fiecare participant.

Astfel, Petre Nicolae va folosi un instrument de lucru PRACTIC pentru fiecare participant în parte, în așa fel încât toți cei prezenți să consțientizeze în profunzime nevoile pe care le au și să ajungă mai ușor la soluții.

În ultimii cinci ani a aprofundat domeniul Business & Leadership Coaching, fiind specializat în coaching-ul de reconstrucție personală a Ownerilor, Businessman-ilor și Managementului de Top dintr-o companie, folosind metodologia PRP® (People Reconstruction Process).

Chiar dacă evenimentul va fi în premieră online, nu vor lipsi momentele inedite de networking. Pentru că noua realitate presupune mai presus de toate adaptare, ne-am gândit la o nouă formulă de networking digital, astfel încât valoarea pe care o oferim să fie la același nivel cu cea din mediul offline.

Nu trebuie să ratezi evenimentul DEVOS 6 din 6 iulie pentru că se anunță a fi unul memorabil, inedit, chiar dacă se desfășoară online. https://bit.ly/DEVOS6

Pentru că deciziile pe care le luăm sunt atât emoționale, cât și raționale, îți vom oferi câte 3 motive din fiecare categorie, în total 6, pentru care merită să participi la DEVOS 6!

1. Speaker de anvergură, ocupând pe rând funcții de top în managementul a trei dintre cele mai mari companii naționale și multinaționale prezente in România, din domeniul FMCG: Coca Cola, European Drinks și Interbrands.
2. Organizăm celebra tombolă în care ai șansa să câștigi premii semnificative de la partenerii noștri. Premii care nu doar că îți acoperă costul biletului, dar îți oferă și plus valoare.
3. Vom avea un invitat surpriză pe care îl vom anunța pe parcurs, so keep an eye on us.
4. Participi la un eveniment Premium de Business Networking care a ajuns deja la cea de-a 6-a ediție.
5. Pentru că nimic nu e întâmplător, în numerologie numărul 6 (DEVOS 6, 6 iulie) aparține „martirului responsabil” care are de învățat atât lecția responsabilității, cât și cea a familiei.
6. Afli perspective noi și soluții despre cum să depășești această perioadă cu cât mai puține pierderi și chiar să prosperi.

Și pentru că atunci când te conectezi cu cei din jurul tău lucrurile se întămplă la un nivel superior, îți prezentăm primii 6 parteneri ai noștri:
Banca Transilvania Microfinanțare
Viva FM Iași
Iasi TV Life
DEPOZIT LEGUME FRUCTE
PROMER Group
bizz.club Romania

Te așteptăm alături de noi la DEVOS 6, pe 6 iulie: https://bit.ly/DEVOS6

În plus, beneficiezi de:

reducere de 30 de lei/bilet la achizițonarea unui pachet
grup (3-5 persoane) folosind codul de reducere: DVS6BIZZ-3

reducere de 70 de lei /bilet pentru partenerii și membrii bizz.club Iași folosind codul de reducere: DVS6BIZZ

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?