DEVOS TRANSFORUM 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 - 8 Decembrie 2020
Locul:Iaşi, Palas Mall

Descriere

Ne dorim ca noul concept să fie unul transformațional pentru antreprenori.
Să aibă o latură practică 100%. Să determine acțiuni concrete în business-uri care să genereze ulterior rezultate concrete.
Este un program de business mai complex care va începe înainte de evenimentului propriu-zis și se va finaliza după data de 8.12.2020.
Organizat la începutul lunii decembrie, va da posibilitatea antreprenorilor să-și pregătească planul de business pentru anul 2021, pornind de la scheletul unei afaceri. Domeniile de activitate care vor fi abordate vor permite participanților să-și structureze un plan complet de business.
Inovație - identificarea strategiilor de poziționare în oceanul albastru prin determinarea acelor diferențiatori care aduc beneficii reale consumatorilor.
Marketing - conceperea unui plan anual de promovare cu bugete fundamentate, alegerea corectă a canalelor de comunicare, precum și realizarea a unui plan de fidelizare a clienților.
Vânzări - segmentarea corectă a portofoliilor de clienți ținând cont de lanțul valoric și identificarea valorii adăugate pe care o are compania, schițarea unui plan de vânzări ținând cont de sezonalitatea și crearea unui funnel de vânzare care să fie ușor de urmărit: contacte / comenzi / valore medie pe client / CA.
Strategic Management - crearea unei politici coerente în care sunt determinate obiectivele strategice pornind de la industria în care se activează, cifra de afaceri a anului precedent, determinarea unei structuri de cheltuieli în concordață cu lanțul valoric și armonizarea cu marja netă de profit.
Evenimentul este de 2 zile, iar intervalul orar de desfășurare este 8:00-22:00
Vrei să iei parte la o experiență cu adevărat transformațională pentru business-ul tău?
https://devos.ro/transforum-2020/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?