Evadează din capcanele vieții

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Ianuarie 2021, 09:00 Duminică
Telefon Informații: 0740 495 692
Evenimentele trecute
  • 12 Ianuarie 2020, 09:00 Duminică

Descriere

Ai simțit adesea că viața ta e plină de tipare? Că se repetă aceeași greșeală sau același mod nepotrivit de a reacționa în anumite circumstanțe? Sau că de fiecare data alegi același tip de partener/ă și retrăiești aceeași relație toxică? Poate ai realizat că se întâmplă adeseori sa pui nevoile celorlalți mai presus de ale tale și te sacrifici de fiecare dată? Te panichezi când persoana iubita te amenință că te părăsește? Te temi în mod exagerat de boli si de eșecuri financiare? Ești veșnic nemulțumit, în ciuda reușitelor personale si profesionale?
“Capcane ale vieții” se numesc aceste situații repetitive și există o scăpare din ele. Nu le mai permite să te țină captiv în nefericire, frustrare, furie, frică, rușine, deznădejde!
Acest program de dezvoltare personală este construit pe principiile terapiei schemelor disfuncționale și își propune să te ajute sa identifici cele 18 ”capcane mentale” asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine. Ele variază de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emoțională, eșec și vulnerabilitate, dar fiecare dintre noi are o combinație unică.
În acest program de grup vei prelua controlul emoțiilor, gândurilor și comportamentelor, vei învăța cum să „spargi” ciclul reacțiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viață împlinită, evitând „capcanele vieții”.
Durata programului: O întâlnire lunară (un modul de 10 ore în weekend) timp de 1 an
Detalii și înscrieri: 0740 495 692
Coordonator program: Diana Teodorescu
Diana Teodorescu este psihoterapeut cu o experiență de 16 ani, specializată în terapie cognitiv comportamentală și cu o pasiune deosebită pentru formarea și dezvoltarea profesională și personală. Din 2013 este doctor în psihologie, în urma unui program doctoral de 7 ani în care a îmbinat două mari pasiuni: teoria schemelor cognitive și relațiile interpersonale.
Din 2016 este psihoterapeut certificat în Schema Therapy, International Society of Schema Therapy (ISST), St. Petersburg Institute
Specializări și cursuri complementare Schema Therapy:
2019, Edinburgh, Intimacy disorders with Wendy Behary, ISST
2019, Edinburgh, Schema Therapy for Eating Disorders with Susan Simpson, ISST
2019, Edinburgh, Schema Therapy for Adolescents with Maria Galimzyanova, ISST
2018, Amsterdam – ISST Inspire Conference, Continuing Education credit, ISST
2018, Amsterdam- Corrective Emotional Experiences for Adolescents and their Families, Ida Shaw, ISST
2017, Barcelona- Imagery Rescripting, Chrys Hayes & Remco van der Wijngaart, ISST
2017, Barcelona, Schema Couples Therapy Certification Module-Intervention and Change strategies, Travis Atkinson & Paul Perris, ISST
2017, Barcelona, Supervision Skils, Jeff Conway& Wendy Behary & Joan Farrel, ISST
2013, Curs Schema Therapy, Ruth Werdigier, Austria, ARTCC

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?