Forbes România Best Cities For Business – Iași

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2021, 17:00 Marți

Descriere

De peste un secol, mai precis de 103 ani, Forbes susține puternic antreprenoriatul, oamenii și companiile care, prin inovație, investiții, efort și asumare, pun umărul la dezvoltarea și progresul societății. La rândul său, Forbes România se înscrie în aceeași tradiție ilustră, fiind un catalizator și un sprijin pentru comunitatea de business autentică, asumată, inovatoare.
Noua serie de evenimente FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS este o încununare a întregii activități Forbes de susținere a comunității de business din țara noastră.
Este o nouă serie de evenimente care își propune, pe de o parte, să aducă în atenția publicului local și național toate realizările companiilor din orașele românești, pe lângă București, iar pe de altă parte să onoreze eforturile depuse local pentru dezvoltarea afacerilor din zonele și orașele respective.
În 2021, Forbes România lansează FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS, un prim „turneu” prin orașele Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, „turneu” ce va continua și în alte orașe, unde ne dorim să reunim factorii de decizie locali, precum și reprezentanții întregii comunități de business, pentru a aborda toate aspectele mediului de afaceri din zona respectivă, de la provocări și dificultăți (normale sau determinate de această perioadă fără precedent), până la oportunitățile oferite de fiecare zonă în parte și de autoritățile locale respective.
Parteneri strategici: Carrefour, Nordis, Teilor
Parteneri Platinum: Raiffeisen Bank, BCR
Partener gold: Julius Meinl
Parteneri silver: Grampet, TBI Bank
Partener: Chilli Ideas

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro
Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?