Întâlnirea #25 din 2021 a bizz.club.Iași

Imagini

Informații

Data: 15 Iulie 2021, 19:00 Joi
Locul:Iaşi, Unirea Hotel

Descriere

Nedumerirea multor antreprenori apare când contabilul îi anunță că firma are un profit net confortabil, dar constată că în conturile de la bancă nu sunt bani. Vă invităm joi la o discuție despre profit, cash flow, termene de plată, investiții și finanțări în care lămurim aceste provocări ale antreprenorilor.
Se spune că cel mai bun lucru pe care îl poți învăța de la un profesor universitar e cum să fii profesor universitar. Ei bine, Iulian Ihnatov nu se încadrează în această categorie. Este pasionat de finanțe, îmbinând teoria cu practica în activitatea universitară și în cea de consultanță, deținând o firmă proprie.
Este conferențiar doctor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, fiind preocupat de Management financiar, Monedă și credit, Cercetare avansată în finanțe. Nu în ultimul rând, se implică activ în proiecte care pun în valoare potențialul tinerilor dezavantajați social.
Iată 3 argumente care să te determine să participi:
1. Vei face cunoștință cu oameni de #business din domenii de activitate variate;
2. Vei face networking eficient și vei primi referințe calde;
3. Vei învăța lucruri noi, necesare fiecărui antreprenor, prin intermediul momentului de #educație și vei asista la prezentarea unei #firme, membră bizz.club.
Nu ezita să fii alături de noi la întâlnirea săptămânală #bizzclubIasi.
Înscrie-te aici bit.ly/bizz-meeting

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?