Invata pentru succesul firmei tale

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Februarie 2019, 10:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0234 585 658

Descriere

DACA TU STII si esti convins ca lucrurile nu sunt atat de usoare in afaceri si nu vrei sa lasi totul la voia intamplarii, ai cel mai serios motiv sa mergi la acest EVENIMENT DE BUSINESS LEARNING GRATUIT, pentru ca, DACA nu afli la timp, vei intelege prea tarziu!
Unde erai acum 5 ani? Polul Nord s-a deplasat cu 250 Km intre timp!!!

Te invitam sa nu ratezi a doua editie (si ultima) a unui eveniment de afaceri unic, unde vei invata cum iti poti face singur NOROCUL dar mai ales cum sa te feresti de GHINION, adica vom vorbi despre: Oportunitati si Administrarea Resurselor Umane, Management de Proiect, Afaceri in stil Clasic sau Agile, SCRUM sau LEAN Start-Up, ISO 9001 sau TQM? ... Pe scurt, cum poti sa nu te bazezi doar pe INTIMPLARE in afaceri si cum sa faci din PLANIFICAREA STRATEGICA un instrument eficient pentru succes!

Inscrie-te GRATUIT aici: https://goo.gl/forms/TrowSUUIspJJd0fs1 pana pe 31 ianuarie pentru a participa la un eveniment care te va pune fata in fata cu un trainer si formator cu experienta de peste 20 de ani in mediul corporatist din domeniul ITC & QM si programe Train the Trainers, de la care veti invata cum sa iti cresti firma si sa o faci mai competitiva pentru viitor.

Evenimentul este adresat antreprenorilor, angajatilor cu functii de management, sau care lucreaza in departamentele de resurse umane, in firme si companii din regiunea Nord-Est cu potential competitiv (conform SNC). Afla de aici codurile CAEN eligibile in proiect: https://drive.google.com/file/d/1a7SRhqkTWIJ98KBi1N9XgH32di9Te_jn/view

Deasemenea, in cadrul seminarului vei putea afla despre oportunitatile de formare profesionala oferite GRATUIT in cadrul programului: "Activ pentru un viitor competitiv", in domenii de maxim interes:
- Manager de proiect;
- Manager de resurse umane;
- Competente antreprenoriale

Evenimentul reprezinta deasemenea o buna oportunitate de interactiune si networking cu alti manageri si antreprenori din judet!

Participarea, materialele informative, cafeaua si gustarile, sunt oferite gratuit de organizatori, in limita celor 25 de locuri disponibile!

 

Evenimentul face parte din proiectul ”ACTIV pentru un viitor competitiv”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?