La ceai cu un profesionist

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Decembrie 2019, 17:00 Miercuri

Descriere

Proiectele derulate în ultimii ani de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC – au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate și de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa profesioniștilor din diferite domenii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La ceai cu un profesionist”- 20 de minute de discuții relaxate cu un expert din domeniul tău are rolul de a facilita întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

În deschiderea evenimentului: Recital Corala „Universitas”

Profesioniștii de la această ediție sunt:

Mihai BULAI – Lect. univ. dr. în domeniul Geografiei Turismului la UAIC, ghid de turism autorizat și traducător autorizat de limbă franceză
Ruxandra CIULU – Conf. univ. dr. la FEAA din cadrul UAIC și HR manager la o companie IT
Gabriel NASTASĂ – Lect. univ. dr. pr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul UAIC, Dirijor al Coralei „Universitas” și al Corului bărbătesc „Iosif Naniescu”

Mai multe despre eveniment: bit.ly/ceaicuprofesionisti13-detalii

Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/formslaceai13

Partener identitate vizuală eveniment - Brandweb

* Evenimentul se adresează tuturor studenților, indiferent de Universitate/Facultate, dar și persoanelor interesate de evenimentele de carieră. Accesul se face pe bază de înscriere.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?