Leadership si Inovatie pentru viitor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Mai 2019, 17:00 Miercuri
Locul:Iaşi, Fab Lab

Descriere

Leadership și Inovație pentru Viitor

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani?
Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Nord-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media?

Înscrie-te aici http://bit.ly/scaleupiasi

Găsim împreună cu antreprenori de top din Iași și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 29 mai de la ora 17:00 la Fab Lab Iași.
Vom sta de vorbă cu Ciprian Stanescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor proaspăt întors de la World Economic Forum, cu Silvia Luican, sociolog și expert în marketing despre inovații și unelte practice în cercetarea de piață, dar și jurnaliști locali despre cum pot atrage liderii de business atenția media. Despre leadearship în tehnologie va vorbi Dan Zaharia, ce vine cu peste 15 ani de experiență în retail și dezvoltare, promotor al poziționării orașelor ca și magnet pentru industria de IT & Outsourcing din România. Iar despre leadership in antreprenoriat ne va vorbi Ana Maria Dalas, Manager la Autonom Iasi, liderul pietei de servicii de mobilitate in Romania.
Participarea este GRATUITĂ!
Ne vedem miercuri, 29 Mai, de la ora 17:00 la Fab Lab!

Evenimentul face parte din programul Scale Up - Performanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?