Managementul Conflictului

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Iulie 2019, 17:00 Miercuri

Descriere

Miercuri după-amiaza la Business Storytelling Hub o avem invitată pe Irina Mihaela Vasilescu, autor, antreprenor, trainer si coach.

Irina este pasionată de educație și de învățare continuă, are o experiență de peste 23 de ani în calitate de profesor, trainer, mentor, coach. Oferă traininguri de Comunicare, Public Speaking, Conflict Management, Stabilire de Obiective. Organizează întâlniri de mastermind, dar și sesiuni de coaching individual, de cuplu și de grup și mentorat pentru start-up-uri.

Anul acesta Irina a creat doua programe educationale noi:
"Fiți fericiți în cuplu! Tabară de 7 zile pentru îmbunătățirea relației de cuplu"
"Scrie-ți cartea în 7 zile! Tabară de creație pentru autori."

Tema propusă la eveniment - managementul conflictului - are în vedere o scurtă prezentare a dinamicilor care apar în comunicare și experimentarea a 2-3 strategii de control emoțional (exerciții practice). Irina va aborda câteva aspecte practice care să ajute participanții să aibă o comunicare mai bună în situații provocatoare pe viitor.


Rezervă acum un loc la eveniment: https://forms.gle/VyW6WxUoi57U6kwh8 (Completeză formularul doar dacă ești sigur că poți ajunge la eveniment)

Business Storytelling Hub este o inițiativă realizată de WebMagnat, prin care aducem împreună experți din diferite domenii care să ne împărtășească din experiența acumulată.

Ne vedem miercuri, 24 iulie la sediul WebMagnat.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?