NEXT STEP. Cum abordez oportunitățile de carieră multiple

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Iulie 2019, 14:30 Luni

Descriere

Te invităm să te înscrii la programul NEXT STEP, o serie de traininguri susținute de absolvenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Alumni UAIC), în prezent specialiști în domeniile lor de activitate. În cadrul acestor traininguri, ai oportunitatea să afli mai multe informații de la cei care au fost cândva în locul tău, iar acum își doresc să contribuie la dezvoltarea studenților și să le împărtășească din cunoștințele lor.

Într-o perioadă în care ofertele de joburi pentru tinerii absolvenți vin din mai multe direcții, este important să faci o alegere asumată, care să ți se potrivească, pentru a-ți dezvolta viitoarea ta carieră.

Luni, 22 iulie, de la ora 14:30, poți participa la trainingul pe tema „Cum abordez oportunitățile multiple de carieră”, care va avea loc la sediul companiei OSF Global Services.

Trainer:
-Georgiana Zugravu - Specialist Recrutare în cadrul OSF Global Services, Alumna UAIC

Programul „NEXT STEP. Traininguri realizat de alumni UAIC” face parte din componenta de activitate Alumni Education și este dezvoltat de Biroul alumni și inserție pe piața muncii, din cadrul Serviciului pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție Profesională și Alumni, cu sprijinul și implicarea directă a membrilor Comunității Alumni UAIC.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?