Paradoxurile mintii si cum pot fi ele descifrate

Imagini

Informații

Data: 31 Martie 2021 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 24 Martie 2021 Miercuri
  • 17 Martie 2021 Miercuri
  • 10 Martie 2021 Miercuri

Descriere

Ti-ai dat vreodată seama că ai făcut exact ce ai promis că nu mai faci? Te regăsești în situații care se tot repetă, deși încerci din toate puterile să nu se întâmple asta? Ți-ai încordat voința cât ai putut, doar pentru a-ți da seama că ai reacționat din nou greșit?
La „Paradoxurile minții” afli de ce voința pură nu este suficientă și care sunt pașii pe care îi poți face imediat pentru a deveni adevăratul stăpân al creierului tău. Programul de Management Mental îți va oferi informații concrete din domeniul psihologiei și al neuroștiințelor, datorită cărora vei înțelege cum funcționează creierul și cum să îți recâștigi controlul în situațiile cele mai dificile și mai încărcate emoțional.
Fiecare concept învățat va fi însoțit de tehnici și strategii pe care le poți pune în practică rapid, cu rezultate vizibile încă de la primele încercări. Vei putea să îți testezi și să îți rafinezi noile abilități în situații dificile din viața reală. Astfel, vei simți cum se produc schimbări și cum spargi cercurile vicioase care îți afectează viața.
Programul de Management Mental a fost dezvoltat în Marea Britanie și este folosit în domenii de activitate, pentru care controlul asupra emoțiilor negative și al comportamentelor este esențial. (inclusiv in sportul de performantă)
Programul se va desfasura pe parsursul a 6 saptamani, cu o intalnire in fiecare saptamana. Pentru a reduce expunerea, in contextul actual, programul se va desfășura on line prin intermediul platformei Zoom.
Ce facem?- Program de coaching
Cât costă?- 150 Ron per sesiune (sau 750 Ron daca se achita integral la inceput intregul program)
Unde mă înscriu?- 0740 495 692, office@psychologycenter.ro
Cu cine ?- Psihoterapeut dr. Diana Teodorescu
Terapeut/Formator si Supervizor în Terapie Cognitiv Comportamentală, Terapeut Schema Therapy, acreditat ISST-Advanced Level

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?