Sfârșitul războiului interior

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2020, 09:30 Sâmbătă

Descriere

Conferință: Sfârșitul războiului interior

Dată eveniment: 25 Aprilie 2020
Locație eveniment: Centrul de evenimente AGORA
Link de înscriere: https://parentis.ro/sfarsitul-razboiului-interior/

Singura ființă umană care nu ne scapă niciodată din priviri este propria persoană. Indiferent că e zi sau noapte, atâta vreme cât stăm treji, suntem nevoiți să purtăm un dialog (mai mult sau mai puțin conștient) cu sinele nostru – acela care ne dictează gândurile, emoțiile și comportamentele cotidiene. În ciuda acestei realități, cei mai mulți oameni nu au fost învățați să relaționeze cu sine.

Mulți dintre noi au crescut în familii în care li s-a spus că sunt „răi“, „stricați“, „obraznici“, „leneși“, „proști“ sau „nesimțiți“. În timp, am asimilat convingerile celor care ne-au crescut și, drept consecință, am devenit cei mai duri critici ai noștri. Puțină lume ne poate răni azi atât de tare pe cât o pot face gândurile și atitudinile noastre negative și distructive. Fiindcă nimic nu îmbolnăvește mai rău sufletul decât o minte care vede numai defecte și lipsuri peste tot.

Pentru a trăi o viață mai sănătoasă și chiar mai frumoasă, e clar că trebuie să schimbăm relația cu propria persoană. Avem nevoie să ne cunoaștem cu adevărat, să ne acceptăm toate imperfecțiunile (mai ales că exact acestea ne fac umani) și să ne vindecăm rănile psihologice care încă mai sângerează.

Despre cum putem încheia războiul interior și despre cum putem face pace cu noi înșine, vă invit să povestim împreună – pe 25 aprilie, la Iași.

Speaker eveniment: Gáspár György - psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din România, formator la diferite programe de formare complementară, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Agenda evenimentului:
09:30 - 10:00 înregistrarea participanților
10:00 - 11:20 conferință
11:20 - 11:40 pauză
11:40 - 12:40 conferință
12:40 - 13:00 Q&A

Parteneri eveniment: Empatis
Parteneri media: Ines Rocks

Prețuri:
EARLY BIRD: 130 lei ( 25 ianuarie - 8 martie )
OFERTĂ GRUP: 10 invitații = 1 plată = 1200 lei ( 25 ianuarie - 17 aprilie) - pentru oferta de grup va rugam sa trimiteti email solicitand detaliile ofertei pe parentisgrup@gmail.com
STANDARD: 150 lei ( 9 martie - 25 aprilie )

Te așteptăm alături de noi pe 25 aprilie, de la ora 09:30

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?