Summitul Tinerilor - "Imaginează! Crede! Revoluționează!"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 - 27 Octombrie 2019

Descriere

Vești bune din Iași - Capitala Tineretului din România 2019-2020!

În perioada 23-27 octombrie 2019 va avea loc Summitul Tinerilor, cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie, un festival al ideilor și un moment de celebrare a mișcării de tineret din România, după 30 de ani de la Revoluția Română, momentul în care tinerii au fost cei care au adus schimbarea în societate.

La nivel global, sustenabilitatea și perspectivele de viitor ale umanității sunt puse sub semnul întrebării. Schimbările climatice și efectele tehnologiei asupra viitorului pieței muncii devin teme cruciale pentru prezent și viitor, iar modelele de guvernare democratică a societăților sunt frecvent contestate. Orașele reprezintă tot mai mult puterea inovării și asumării unor pași curajoși în adresarea unora dintre aceste provocări.

Astfel, sub egida sloganului „Imaginează! Crede! Revoluționează!”, a IV-a ediție a Summitului Tinerilor propune 4 teme, care au scopul să creeze contextul potrivit pentru ca tinerii din țară să înțeleagă mai bine importanța implicării lor viitoare și modul în care ar trebui să dezvolte România:
- Viitorul muncii | Transformare. Adaptare. Inițiativă.
- Orașe tinere | Spații. Servicii. Acasă.
- Democrația, acum și mâine | Drepturi. Participare. Colaborare.
- Tinerii și criza climatică și ecologică | Resurse. Natură. Viață.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?