TEXTILEScircle 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Aprilie 2019, 08:00 Vineri

Descriere

Conferinţa îşi propune să contribuie la accelerarea tranziţiei spre economia circulară în industria confecţiilor textile și modă, abordând cele mai presante provocări cheie cum ar fi longevitatea produselor, strategiile de reciclare, utilizarea materialelor reciclate și oportunităţi de închidere a buclei prin intermediul simbiozei industriale.
De asemenea se va pune accent pe modul în care așteptările consumatorilor modelează durabilitatea în modă, vom examina modul în care brandurile, comercianții cu amănuntul și companiile mari și mici din lumea textilă pot implementa circularitatea în lanțurile lor de aprovizionare și transforma fabricile încercând să creeze o industrie de fibre și materiale mai durabile și responsabile.

TEMATICA
Sesiunea 1: Tendințele consumatorilor: cum vor evolua așteptările acestora privind refolosirea îmbrăcămintei (închiriere, revânzare, reparații) în următorii 10 ani.
Sesiunea 2: Liniile de aprovizionare transparente - modul în care transparența poate construi încrederea și amploarea impactului asupra lanțurilor de aprovizionare a textilelor.
Sesiunea 3: Combaterea schimbărilor climatice în sectorul îmbrăcămintei si al textilelor - exemple de bune practici.
Sesiunea 4: Indicele Higg - benchmark, măsurare și o mai bună raportare.
Sesiunea 5: Inovare disruptivă - impactul celor mai recente tehnologii care transformă abordările de reducere a apei, țesături reciclate, microfibre si digitizarea fabricilor.
Sesiunea 6: Circularitatea textilelor - cum pot stabili brandurile circularitatea ca principiu de funcționare, cele mai bune practici și lecțiile învățate.

Mai multe informaţii găsiţi accesând link-ul
http://www.textilescircle2019.ircem.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?