Trezirea Feminitatii - seri de terapie pentru femei

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Decembrie 2019, 18:30 Luni
Telefon Informații: 0758 317 790
Evenimentele trecute
  • 23 Decembrie 2019, 18:30 Luni
  • 16 Decembrie 2019, 18:30 Luni
  • 9 Decembrie 2019, 18:30 Luni

Descriere

TREZIREA FEMINITATII
seri de terapie pentru femei

Foarte multe femei nu isi pot da voie sa se bucure de propria feminitate, sa o manifeste in viata lor, sa traiasca pe deplin relatia cu partenerul, sa fie libere, creative si spontane. Chiar si cele mai sociabile la prima vedere, cand ajung in relatiile de cuplu cu un barbat, este posibil sa simta rigiditate, disconfort, iar in intimitate pot simti o anumita inhibitie a energiei sexuale, chiar daca isi doresc foarte mult acea relatie.

Adesea, acest lucru se datoreaza ideii preluate din familie sau din societate conform careia sexualitatea sau sexul este ceva "murdar", "rusinos", "interzis" sau "scarbos". Alteori, retinerea femeii poate veni din imaginea negativa pe care si-a format-o in timp despre sine ca femeie, despre corpul ei sau despre barbat, in general. Este foarte greu sa ramana deschisa fata de partener, mai ales cand modelul si energia feminina transmisa de catre femeile din familia de origine (mama, bunica etc), care au suferit si ele la randul lor, a fost de neincredere, frica, furie sau chiar ura fata de barbat.

Oricare ar fi radacina dificultatii in raport cu propria sexualitate, femeia va transmite intr-un fel sau altul aceasta suferinta si copiilor ei, mai ales fetelor sale (dar nu numai). De aceea, atunci cand femeia isi vindeca, elibereaza si manifesta intr-un mod echilibrat feminitatea si sexualitatea din interiorul sau, o poate ajuta atat pe ea insasi, relatia de cuplu, cat si pe copiii sai si cei care vor mai urma.

Daca te regasesti si tu in unele aspecte de mai sus, te asteptam cu drag la acest program de terapie de grup pentru femei, ce se va desfasura pe parcursul a 12 intalniri sapatamanale, in fiecare luni intre orele 18,30 - 20,30. Prima întâlnire va avea loc pe 21 octombrie 2019.

Impreuna cu alte femei, vom lucra in mod experiential pentru a explora si (re)crea legatura cu propriul corp, cu propria feminitate si sexualitate prin diferite metode: dansterapie, constientizare corporala, arheologie somatica si eliberare emotionala, constelatii familiale, practici taoiste pentru sanatate sexuala, meditatii vindecatoare, desen, impartasire si sutinere reciproca.

In urma acestui program ai posibilitatea:
- sa te reconectezi si sa te imprietenesti mai mult cu propriul corp
- sa ințelegi mai bine radacinile dificultatilor tale cu privire la sexualitate
- sa iti exprimi constructiv emoțiile, sa le accepti si sa le eliberezi
- sa iti insusesti practici de (re)conectare cu energia sexuala
- sa te simti mai libera ca femeie, sa-ti simti energia feminina si sa te bucuri mai mult de ea.

Cine sustine acest grup?

Alina FLOREA
- Psihoterapeut cu specializare in Psihosexologie, Psihosomatica si in Psihoterapia prin Miscare si Dans
- Terapeut specializat in Terapii corporale si in Practici pentru Sanatate Intima Feminina
- Psihoterapeut de Cuplu si Familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Investitia: 50 lei/ sedinta/ persoana

Te poti inscrie la acest grup de terapie pentru femei pana pe 15 octombrie, printr-un mesaj pe adresa centrul.dianthis@gmail.com sau la telefon 0758.317790. Sunt doar 10 locuri disponibile, in ordinea inscrierii.

Persoanele inscrise vor fi programate pentru o scurta discutie individuala gratuita pana la data primei intalniri cu grupul mare (21 octombrie). Sedintele de terapie vor avea loc la Centrul Dianthis din Iasi (str Brandusa 2, zona Podul de Fier).

Pentru a crea impreuna un context cat mai continator, de sustinere reciproca, incredere si siguranta in grup, este foarte importanta participarea fiecarei persoane (pe cat este posibil) la toate cele 12 sedinte de terapie.

Te asteptam cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?