Vreau sa fiu Antreprenor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Decembrie 2019, 14:00 Miercuri

Descriere

Ești la început de drum și vrei să fii stăpân pe picioarele tale? Ți-ai dori să devii un antreprenor de succes într-un domeniu pe care îl cunoști s-au l-ai învățat în liceu sau facultate?
Cu siguranță drumul tău ar fi în tainele antreprenoriatului și succesul nu poate veni singur. Ai nevoie de sfaturi, de idei și de sprijin.
Îți propunem să participi la o întâlnire cu doi antreprenori din industria creativă, să afli despre experiența lor și să le ceri sfaturi.
Miercuri, în Rubik miniHub din corpul B al Universității Alexandru Ioan Cuza, etajul 3, de la ora 14:00 are loc Vreau să fiu antreprenor. Proiect realizat de Romanian Business Leaders în parteneriat cu SSA-Biroul Alumni al Universității. Alexandra Ungurean este designer vestimentar și are propria afacere cu numele de Alexandra U, iar al doilea antreprenor este Răzvan Gheorghică și este Atipic Salon Owner, Id Artist L’Oréal Professionnel.
Ei îți vor povesti despre tainele antreprenoriatului și cum poți începe singur să-ți construiești propria afacere în domeniul pe care îl dorești.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?