Workshop gratuit Managementul Conflictelor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Februarie 2019, 09:00 Vineri
Telefon Informații: 0757 110 236
Locul:Iaşi, Palas - Congress Hall

Descriere

Inscrieri http://academia.alaturidevoi.ro/workshop-managementul-conflictelor/

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) –

Telefon 0757.110.236

În mediul organizaţional, conflictele de orice tip reprezintă, de cele mai multe ori, o provocare majoră pentru manageri, având foarte multe implicaţii la nivelul productivităţii şi eficienţei în muncă, dar şi la nivelul întregului climat organizaţional.

Prin intermediul acestui workshop, le propunem participanţilor o abordare a conflictului din mai multe perspective, împreună cu analiza tipologiei, a cauzelor şi a efectelor pe care le poate avea la locul de muncă.

Totodată, deoarece ne dorim ca acest workshop să fie o sursă consistentă de soluţii în direcţia remedierii şi rezolvării conflictelor, vom aborda tematica într-un context de învăţare experienţială, oferindu-le managerilor posibilitatea de a exersa câteva strategii de eficiente de prevenire, reducere şi rezolvare a conflictelor.

Dintre temele care vor fi abordate menţionăm:

Ce este conflictul? Tipologia conflictelor.
Strategii de provocare/stimulare a conflictului
Strategii de prevenire a conflictului
Strategii de reducere a conflictului
Strategii şi tactici de rezolvare a conflictului: negociere, mediere.
Competenţe dobândite:

În urma participării la workshop, participanții vor şti să identifice conflictele care pot apărea la locul de muncă, să le analizeze din mai multe perspective şi să intervină eficient pentru gestionarea acestora. De asemenea, participanții vor dispune de un set de măsuri de prevenire a conflictelor.

Perioada de derulare: 22 februarie 2019

Număr de ore: 8 ore

Grup tintă: 30 antreprenori și manageri din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Tip de certificat obtinut: emis de S.C. Coaching Partners S.R.L.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?