A Christmas story - ASD Charity Party

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2019, 21:00 Marți

Descriere

Crăciunul aduce cu sine zâmbete, dragoste și clipe cu spirit de sărbătoare, ce te fac să te simți un om împlinit.
Noi îți propunem să te delimitezi de tipic și să faci un pas mai departe, pentru a simți o satisfacție de nedescris. Anul acesta, atenția noastră se va îndrepta către familia Iosub, a cărei situație mai puțin norocoasă ne oferă nouă șansa să devenim un Moș Crăciun colectiv.
Momentan sacul este gol, însă este mare și încăpător, așa că ajută-ne să-l umplem! Ia cu tine o carte, o jucărie, haine (pulovere - mărimea S, maxim M, geci, fulare, mănuși) sau orice crezi că ar putea bucura câteva suflete de copii sau fă o donație în bani și noi o vom transforma într-un cadou.
Voluntarii noștri vă așteaptă în Sala de procese simulate începând cu ziua de mâine, 10 decembrie 2019 până în ziua de 18 decembrie 2019 (exceptând weekend-ul), între orele 12-16, pentru a duce la bun sfârșit această inițiativă.
De asemenea, vă invităm la petrecerea caritabilă cu același scop, din data de 17 decembrie 2019, din Cafeneaua Piața Unirii (Zona 4) unde, începând cu ora 21:00, vom intra împreună în spiritul Crăciunului. Vă rugăm să nu veniți cu mâna goală, întrucât se pot face donații atât în bani, cât și în obiecte vestimentare, jucării, inclusiv în seara respectivă.

Ajută-ne sa umplem sacul și să redăm, chiar și pentru o clipă, inocența copilăriei!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?