Atelier de storytelling "Ca în povești"

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2022, 13:30 Miercuri
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

Fiecare tablou spune cel puțin o poveste, și fiecare poveste poate fi spusă într-o mie de feluri. Noi am descoperit cele spuse mai sus trecând fugitiv cu privirea peste câteva tablouri de artă naivă, așa că ne-am gândit să extindem experiența într-un atelier în care toate poveștile care pot forma o lume se adună la un loc.
Cum se desfășoară atelierul?
Având la bază expozițiile periodice de artă naivă din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei, echipa atelierelor D.I.C.E. a creat un atelier în care explorează limitele imaginaței participanților prin dezvoltarea unor povești individuale inspirate din lucrările tematice expuse pe simezele muzeului.
Atelierul are o durată de aproximativ 60 de minute, prețul unui bilet este de 15 lei, iar participarea se face pe bază de programare cu cel puțin o zi înaintea datei de desfășurare. Atelierele vor avea loc la orele 11:00 și 13:30. Pot participa maxim 15 persoane la fiecare atelier, cu vârsta de peste 7 ani, activitatea desfășurându-se în condiții de siguranță sanitară, conform normelor sanitare în vigoare, aplicabile și în instituțiile publice.
Programările se fac la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina de facebook Atelierele DICE.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?