Degustare de vinuri

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 17 Noiembrie 2017 Vineri

Descriere

Clubul Rotaract Iași vă invită Vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 20:00, la evenimentul caritabil „Degustare Casa de Vinuri Cotnari”, ce se va desfășura în crama de la Casa Pogor. Degustarea de vinuri va avea loc în prezența unui degustător autorizat, care vă va învăța cum să alegeți un vin bun și vă va împărtăși informații prețioase despre vinuri, prin prezentarea modului corect de a degusta și de a aprecia calitățile unui vin.

Accesul la eveniment se va face pe baza unei donatii recomandate de 40 LEI daca biletul este achizitionat pana la eveniment sau 50 LEI la intrare.

Biletele pot fi achiziționate de la cafeneaua Fika sau de la membrii clubului Rotaract Iași.

Pentru detalii și rezervări, vă rugăm să sunați la următorul număr de telefon: 0753 35 24 97.

Beneficiarul acestui proiect caritabil va fi Centrul Sf. Andrei din Iasi, un centru de reabilitare infantila destinat copiilor cu diferite grade de deficienta fizica si neuro-psihica, cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani. Ne dorim sa contribuim la amenajarea bazinului de hidroterapie in asa fel incat, acesta sa poata fi folosit permanent si adaptat copilului cu handicap sever si la construirea unei sarpante pentru o suprafata de cladire neacoperita expusa intemperiilor.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?