Electric City

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 - 21 Iulie 2019

Descriere

Ceea ce poate părea nebunie pentru unii este visul împlinit al altora. Pentru cei de la Electric Castle, începuturile au fost clare și firești. Și-au dorit să facă un festival exact așa cum și-l imaginau, care să le placă în primul rând lor.
În aproape 6 ani de când au răsunat primele acorduri la Bonțida, Electric Castle a crescut organic de la o ediție la alta. În fiecare an au fost adăugate scene, activități și a fost îmbunătățit felul în care arată și serviciile oferite celor care îi trec pragul.
„Am ajuns în punctul în care credem că Electric Castle este ca o vacanță pe care o pot avea oamenii în fiecare vară, la un castel din Transilvania”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.
Ediția din 2018 a festivalului a adus la Bonțida nu mai puțin de 212.000 de oameni, un număr foarte apropiat de locuitorii orașului Ploiești, de exemplu. Electric City, orașul din Bonțida care apare pe hartă în perioada Electric Castle, are dimensiunile Sighișoarei, se întinde pe o suprafață de 30 de hectare și trăiește doar cinci zile. Granițele lui sunt delimitate de cei 13 km de garduri, iar pentru ca locuitorii lui să se bucure de toate facilitățile tehnologiei, sunt folosiți 15 km de fibră optică, 20 de km de cablu de internet și 900 de mp de ecrane LED.
Toate construcțiile care se fac la fiecare ediție durează, în medie, o lună, dezasamblarea, două săptămâni, iar în aceste perioade festivalul este tranzitat de 400 de TIR-uri și 110 containere sunt aduse la fața locului. Pentru ca natura să nu aibă de suferit de la un an la celălalt, 1,5 tone de semințe de iarbă sunt folosite pentru reînsămânțare după ce se încheie festivalul.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?