Festivalul Cu Umbrele 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 - 29 Septembrie 2019
Telefon Informații: 0732 907 275 / 0720 044 058 / 0743 140 567

Descriere

Aflat la cea de-a treia editie, "Festivalul cu umbrele", care anul acesta se va desfasura pe 28 si 29 septembrie, este deja o traditie pentru strada Lapusneanu, dar si pentru orasul Iasi. Ideea festivalului a facut parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, pe care asociatia Euro-Est, l-a demarat acum mai bine de patru ani, ce si-a propus "reanimarea" culturala a centrului orasului si a strazii Lapusneanu. "Festivalul cu umbrele" este un eveniment creat de comunitate si ce se adreseaza intregii comunitati si care prin insusi numele lui promoveaza ideea de unitate si armonie.
Anul acesta, tema festivalului va fi "Unitate in diversitate", iar organizatorii Ioana Nedelcu, Anca Ciliac si Irena Brodoceanu va promit o editie in care, sub aceeasi "umbrela" isi vor gasi loc bunul gust, eleganta, iubirea, respectul pentru adevaratele valori, exuberanta, increderea, empatia, bucuria de A FI!
Pregatiti-va asadar umbrelele colorate, buna dispozitie, dar si sa raspundeti cu spontaneitate si creativitate la toate provocarile organizatorilor! Si nu vor fi putine!!

In curand vom reveni cu detalii privind programul evenimentului!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?